COCKTAILS RULE EVERYTHING AROUND ME.

Med masser af erfaring som både bartender og tjener startede Emil VANG & BAR i 2018. Dette blev en realitet efter at have drevet mobilbar.nu på højtryk siden 2014, hvor et hav større arrangementer gang på gang var en succes for privat- og firmafester.

 

Her var der tale om et cocktail catering firma med fokus på den gode, økologiske cocktail i en nem og mobil udgave. VANG & BAR er en udvidelse af dette koncept som både byder på mobile løsninger via mobilbar.nu, men også POPUP cocktailbar på Bornholm, konsulentydelser, spiritussmagninger og meget mere.

 

VANG & BAR er en virksomhed, hvis kerneværdier slår rod i klassisk amerikansk cocktail-håndværk med bæredygtige og økologiske råvarer. Via mange års erfaring i cocktail virkefeltet og et økologisk landbrug på Møn, står vi klar til at forbedre dine cocktailtailoplevelser med fantastiske råvarer og cocktails som våben!

HVAD VORES KUNDER SIGER

"Tak for rigtig god service — alle har været meget tilfredse med alt i leverede — håber vi kan arbejde sammen en anden gang!"

- Henning Larsen Tegnestue A/S

 

"Vi havde booket VANG & BAR til et arrangement, vi skulle afholde intern i firmaet. Lige fra start efterlod Emil os med et indtryk af at være super professionel og have styr på tingene. Alt gik som det skulle og vi var super tilfredse med resultatet. Vi vil til enhver tid anbefale VANG & BAR og mobilbar.nu — de er søde, servicemindede og levede op til alle aftaler med fantastiske cocktails."

- Marianne Flindt, HR-koordinator, Coop Danmark A/S

"Det har været en fornøjelse at samarbejde med VANG & BAR og mobilbar.nu og jeg kan kun håbe, at Distortion igen får muligheden for at lave et samarbejde igen."

- Emilie Drifte, Områdechef Mad og Bar, Distortion Nus/Nus ApS

+45 6080 6085

MAIL@VANGANDBAR.COM

KONTOR:

EMIL VANG, DAGLIG LEDER,
+45 5042 7118
EMIL@BARBASEN.DK

FAKTURA E-MAIL: MAIL@BARBASEN.DK

INGERSLEVSGADE 200

1705 KØBENHAVN V

KONTAKT OS VIA TELEFON ELLER EMAIL FOR BORDRESERVATIONER.

©VANG & BAR 2020

CVR: 36540222

BANK - 3409 0012724047

COCKTAILBAR DANMARK

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Fødevarestyrelsen